Alcoholvrije Gin

De keuze op het gebied van alcoholvrije drankjes is tegenwoordig reuze. Zo ook de alcoholvrije gin. Gin-tonic is tegenwoordig een van de meest populairste drankjes. Niet vreemd dat de keuze bij non-alcoholische gin groot is. Een alcoholvrije gin bevat namelijk weinig tot geen calorieën & suikers. Dus het is ook nog eens gezonder.

Geen suikers

Weinig calorieën

Heerlijke smaak

Populaire gin

Niets gevonden.

Alcoholvrije gin?

Gin zonder alcohol wordt op dezelfde manier gemaakt als de traditionele gin, namelijk met jeneverbes. Deze gaat samen met verschillende kruiden, zoals gember, koriander, lavendel en nog veel meer. Maar ook gin met fruitsmaken worden steeds populairder en zijn gemakkelijk te mixen.

Onze non-alcoholische gin merken.

Dat non-alcoholische gin populair is wisten we al. Zo is ons assortiment gin groter dan onze alcoholvrije rum. Neem bijvoorbeeld onze Ginsin 12 botanics gedistilleerd met 12 botanische producten, zoals hibiscus, citroen, oranjebloesem, kaneel en lavendel. Lekker met tonic wat en een schijfje sinaasappel. Wil je niet teveel moeite doen voor een mix drankje? Dan zijn de gin met een fruitsmaak de oplossing. Mix de PVRE GinZero Strawberry  of de Ginsing Tangerine met tonic water en je hebt een heerlijke mix. Op zoek naar een pittige gin? De Seedlip Spice 94 heeft tonen van eikenhout en verschillende kruiden die je smaakpapillen prikkelen.

Heb je nog vragen over non-alcoholische gin? Neem dan contact met ons op of gebruik de chat knop.