De markt van alle markten thuis

Helemaal nu wij met Noppus als alcoholvrije slijterij in Leeuwarden wekelijks op de markt zijn te vinden met ons alcoholvrije assortiment. Elke vrijdag staan we met onze kraam op het Zaailand in Leeuwarden en op zaterdag staan wij in de binnenstad. We beantwoorden al jouw vragen over 0.0%. En jij kunt natuurlijk naar huis gaan met een lekkere 0.0% borrel. Dit gaan we een maand proberen om dan te evalueren of we dit voor langere tijd gaan doorzetten.
We staan tussen de groente, het fruit, broden, kaas, bloemen, noten, worst en loempia’s. De alcoholvrije dranken zijn volgens ons een mooie aanvulling op de verse eetbare producten van de markt. Daarmee kun je nu voor de gehele vrijdagmiddagborrel terecht op het Zaailand. Noppus levert de benodigde wijn, een biertje voor de mannen en/of vrouwen of een sterke drank voor in de mix. De buren leveren een stukje kaas, worst of een nootje. Met elk gekocht product steun je zo een lokale ondernemer. En zeg nu zelf, de markt is ook gewoon gezellig om overheen te lopen.

Vind ons als alcoholvrije slijterij in Leeuwarden vrijdag op het Zaailand en zaterdag in de binnenstad in de buurt van de Hema! Je hebt hierin ook de mogelijkheid om alcoholvrije dranken te proeven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Andere blogs