Noppus te horen op de radio

Als je Alcoholvrije slijterij in Friesland is gevestigd, dan zeg je natuurlijk geen nee tegen een interview bij Omrop Fryslân. Het interview met Omrop Fryslân was erop gericht dat wij de eerste alcoholvrije slijterij zijn in Friesland. Noppus heeft ook een fysieke alcoholvrije slijterij in Leeuwarden. Dit op de markt op vrijdag en zaterdag in Leeuwarden (op vrijdag op het Zaailand en op zaterdag in de binnenstad). Op de markt kun je voordat je een alcoholvrije drank aanschaft eerst even proeven, wel zo fijn wanneer je alcoholische dranken bent gewend.

Afgelopen vrijdag waren we er zoals altijd vroeg uit, dit omdat we voor 08:30 onze marktkraam gereed moeten hebben voor de markt. Deze ochtend ging al vroeg de telefoon, of we mee wilden werken aan een interview op de radio van Omrop Fryslân later die ochtend. Dit omdat we de eerste fysieke alcoholvrije slijterij van Friesland zijn. Daar zeg je natuurlijk geen nee tegen, dus zaten we om 09:50 in de uitzending. Benieuwd naar het fragment?
Terugluisteren kan via onderstaande link, even doorspoelen naar 50:30. https://www.omropfryslan.nl/utstjoering/no-derfoar-fan-28-jannewaris-2022-0930

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Andere blogs