Opening

‘’Niets, noppus, nada, niente’’
De dranken van Noppus bevatten geen druppel alcohol, een bewuste keuze. Loop je bijvoorbeeld in de supermarkt wel eens langs het alcoholvrije schap? Om dan tot de conclusie te komen dat hier ook alcoholarme dranken staan, evenals dat de keuze redelijk beperkt is?

De keuze om te starten met Noppus, de alcoholvrije slijterij, was snel gemaakt. Vanuit de overtuiging dat ieder een wijntje moet kunnen drinken bij het eten, of een biertje bij de borrel. Maar een bedrijf opbouwen, dat gaat niet over een dag ijs. Neem bijvoorbeeld de website www.noppus.com .

Op basis van eigen ervaringen uit het verleden hadden we al een lijst aan alcoholvrije producten in gedachten, want ja er zijn hier genoeg biertjes, wijntjes en mixdranken doorheen gegaan. Waar dat vroeger vooral alcoholische dranken betrof, lekker borrelen in het weekend of in een restaurant alle verschillende biertjes op de kaart proberen. Drinken we thuis nu vooral alcoholvrije dranken, de smaak doet niet onder en de volgende dag zijn we scherp en hebben we geen kater. Ook kun je ons tegenwoordig geregeld betrappen op het proeven van alcoholvrije dranken bij diverse horeca zaken. Of op het drinken van alcoholvrij bier op een avond met vrienden.

Daarnaast zijn we met diverse leveranciers in gesprek geweest. Als bijkomend voordeel bij het inkopen van diverse dranken, moesten we zelf natuurlijk alles wel proeven, om te bepalen of de dranken in ons assortiment mochten komen of niet. Al hebben we dat niet helemaal alleen gedaan. Er waren meer dan voldoende proevers in onze omgeving, die samen met ons op ontdekking zijn gegaan. Immers hoe meer opinies hoe beter … . Zo was de Lyre’s White Cane Spirit, in combinatie met de Finest Call Mango Puree en Finest Call Strawberry een grote favoriet van mijn vrouw. Úberhaupt is de lyre’s White Cane Spirit een perfecte vervanging voor Rum. Tevens was de Ginsin Strawberry met tonic een van de toppers van de proeverij, evenals de Lighthouse sparkling (ook een goede optie als vervanger voor champagne).

Als de eerste lijst met producten voor op de website gereed is, kan de website verder vorm worden gegeven. En ja ook dat is, met hulp van de familie onze eigen verdienste geweest. Denk aan teksten voor op de website, de indeling van de website, onderwerpen om uit te lichten, foto’s etc. Dit was eigenlijk best leuk om te doen, al zijn we nog lang niet klaar, het assortiment van alcoholvrije dranken zullen we zeker blijven uitbreiden en ook blijven we bouwen aan onze website. Heb je onze website bekeken en tips en tops voor ons? Mail dan zeker naar klantenservice@noppus.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Andere blogs