Alcoholvrije proeverij Noppus

“Zeg, hoe smaakt dat eigenlijk? Alcoholvrije wijn”
“Kun je mij iets meer vertellen over jullie alcoholvrije Whisky?”

Waar alcoholvrije dranken vroeger niet echt in de smaak vielen, zijn de alcoholvrije dranken van vandaag de dag zeker de moeite waard. De dranken hebben een goede smaak, net even anders en/of vergelijkbaar met de alcoholische variant. En dat met de gezondheidsvoordelen ten opzichte van de alcoholische variant. Denk aan een betere nachtrust, minder calorieën en geen kater.

Omdat wij van Noppus veel vragen krijgen over de smaak van onze alcoholvrije producten, is het idee ontstaan om proeverijen aan te bieden. Zo kun jij allerlei verschillende alcoholvrije dranken proeven voor een vaste prijs. Wat dacht je van een Mojito? Een biologisch Budels 0.0% biertje of een Lowlander witbier? Anders een rode wijn of als je een liefhebber bent van witte rum, dan is de Lyre White Cane Spirit mogelijk jouw nieuwe favoriet.

Tijdens de proeverij laten we zien dat dranken zonder alcohol bijzonder smaakvol kunnen zijn. Er is tegenwoordig enorm veel keuze op de markt en de kwaliteit van bier, wijn en sterke drank is enorm verbeterd in de afgelopen jaren. Gedurende de proeverij leggen we uit hoe de diverse dranken gemaakt worden, zo ook hoe het kan dat de dranken geen alcohol bevatten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Andere blogs