Wij zijn wij?

Onze Missie

Een drankje voor iedereen!
Noppus.com wil mensen graag bewuster maken van alcoholvrije varianten die te verkrijgen zijn op de markt. Zo kan iedereen meedoen met een borrel, en alcoholvrij draagt bij aan een betere gezondheid.

Onze Visie

Een drankje voor iedereen! Wij willen graag dat iedereen de mogelijkheid heeft tot een drinken van een borrel. Hierbij houden we rekening met mensen die om lichamelijke of psychische reden geen alcohol mogen drinken. Maar ook met ieder die geen alcohol wil drinken, om gezondheidsredenen.
Met onze dranken houd je de beleving van een borrel op elke gelegenheid en hoor je er helemaal bij. De smaken zijn tegenwoordig zo doorontwikkeld dat ze goed in de buurt komen van de varianten met alcohol.

Over ons

In mijn werk als maatschappelijk werker heb ik gezien welke invloed bepaalde gebeurtenissen en middelen kunnen hebben. Een biertje of een whisky lossen je problemen dan niet op, maar het smaakt wel goed.

Sinds een aantal jaren drinken mijn vrouw en ik veel minder alcohol dan voorheen. We hebben de drank grotendeels vervangen door de alcoholvrije variant. Op een doordeweekse avond of in het weekend pak ik net zo graag een alcoholvrije mixdrank of een 0.0% biertje. Dit omwille van de gezondheidsvoordelen, zoals een betere nachtrust, herstel na training en geen kater. Want ja, die kater die wordt met de jaren steeds groter.In de zomer van 2021 is het idee voor Noppus.com dan ook ontstaan. Om precies te zijn op een zomeravond in Kroatië. Genietend van een aantal alcoholvrije biertjes spraken mijn vrouw en ik over onze grotendeels alcoholvrije leefstijl. Naast bovengenoemde, slaap je beter, het bevat minder calorieën en je huid krijgt een boost omdat je de alcohol laat staan. Dat wil jij toch ook?

De markt met alcoholvrije producten is sterk in ontwikkeling, niet alleen in omvang maar ook de smaak is sterk verbetert. Het huidige aanbod van diverse dranken maakt dat je het verschil niet of nauwelijks meer proeft. Of het is een heerlijke variant op het origineel. Noppus.com wil de voordelen van alcoholvrije dranken aanbieden aan het grote publiek, jou laten ervaren dat alcoholvrij net zo lekker is. We willen ieder de mogelijkheid geven tot het drinken van een wijntje bij het eten, of een biertje bij de borrel. Als je nu geen alcohol drinkt om gezondheidsredenen, leefstijl, medicatie, mentale klachten of zwangerschap, met alcoholvrij heb je wel de smaak maar niet de nadelen.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op door te mailen naar info@noppus.com, te bellen of te whatsappen naar 0626161608, bekijk onze blogs of volg ons op Instagram voor een kijkje in de keuken.

Edwin Baarsma
Oprichter van Noppus